Over Caffè Macchiato

welkom bij

Caffè Macchiato

Op loopafstand van station Hoofddorp vind je de sfeervolle lunchroom Caffe Machiatto. Caffè Macchiato heeft een zonovergoten terras. De gastvrije medewerkers verwelkomen je graag met de lekkerste koffie, thee, verse smoothies, Poke Bowls, dagverse broodjes en heerlijke maaltijdsalades.

Caffè Macchiato is niet voor niets één van de hotspots van Hoofddorp. Gezellig bijkletsen met een vriend(in)/collega terwijl je geniet van een heerlijk drankje. Of wil je even rustig werken met wat lekkers erbij? Ook leuk als tussenstop als je op de fiets de Haarlemmermeer verkent.

Begin je dag bij Caffè Macchiato.

Maar ook zakelijke gasten worden met een warm onthaal verwelkomd. Wij verzorgen ontbijt, lunch, borrels, maar ook voor catering of bijeenkomsten (verjaardag, afscheid, jubilea etc.) kan je bij ons een bestelling plaatsen, of een reservering maken Caffè Macchiato. Vraag gerust naar onze cateringmenu.Wil je van te voren een tafel reserveren? Neem dan even contact met ons op.

Onze gallerij

Adres

Caffè Macchiato
Scorpius 112
2132 LR Hoofddorp
Tel: 023-8888607
Mail: info@macchiatocaffe.nl

Caffè Macchiato

Op loopafstand van station Hoofddorp vind je de sfeervolle lunchroom Caffe Machiatto. Caffè Macchiato heeft een zonovergoten terras.

De gastvrije medewerkers verwelkomen je graag met de lekkerste koffie, thee, verse smoothies, Poke Bowls, dagverse broodjes en heerlijke maaltijdsalades.

Openingstijden

Zie hieronder onze openingstijden:

 

Maandag 8:00 16:30
Dinsdag 8:00 16:30
Woensdag 8:00 16:30
Donderdag 8:00 16:30
Vrijdag 8:00 16:30

 

Zaterdag en zondag zijn wij gesloten

*  Wij kunnen onze sluitingstijden aanpassen aan uw persoonlijke wensen bij events/recepties (voor grotere groepen).

Creatink © 2024. All Rights Reserved.

blijf op de hoogte

Abonneer je
op onze Nieuwsbrief