Industry News

Sam Bennett heeft woensdag ook de derde etappe van de BinckBank Tour op zijn naam geschreven. De klassementsleider versloeg Dylan Groenewegen met een banddikte verschil.

Bennett en Groenewegen maakten er in de vlakke etappe van 166,9 kilometer met start en finish in het Belgische Aalter een tweestrijd van in de massasprint, die rommelig verliep door een valpartij. De Ier kwam net als maandag en dinsdag als winnaar uit de strijd.

De Belg Jasper Philipsen, die de sprint aanging, kwam op gepaste afstand als derde over de streep. Zijn landgenoot Jürgen Roelandts werd vierde en de Fransman Florian Sénéchal eindigde als vijfde.

De 28-jarige Bennett staat na zijn hattrick aan ritzeges logischerwijs nog steeds op de eerste plek in het algemeen klassement. Hij heeft een voorsprong van 20 seconden op de nummer twee Philipsen en de nummer drie Groenewegen.

De BinckBank Tour, een etappekoers uit de WorldTour door Nederland en België, gaat donderdag verder met een korte etappe (96,2 kilometer) met start en finish in het Waalse Houffalize. Op het parcours door de Ardennen liggen een flink aantal lastige heuveltjes, waardoor het klassement waarschijnlijk flink wordt opgeschud.

Etappe begint met minuut stilte voor Lambrecht

De derde rit van de BinckBank Tour begon woensdag met een minuut stilte voor de vorige week overleden Bjorg Lambrecht. De begrafenis van de 22-jarige Belg vond dinsdag plaats in Knesselare, dat ligt in de gemeente Aalter.

Na 36 kilometer kwamen de renners door het dorp, waarna koersdirecteur Rob Discart en burgemeester Pieter De Crem van Aalter bloemen gaven aan leden van de fanclub van Lambrecht.

De Nederlander Jan-Willem van Schip reed op dat moment al in een kopgroep met de Belgen Aaron Verwilst en Laurens De Vreese en de Rus Viacheslav Kuznetsov, die door een lekke band al snel moest afhaken. Het trio vooraan kreeg in regenachtige en winderige omstandigheden nooit meer dan 2 minuten en op 72 kilometer was de vlucht voorbij.

Vervolgens ontstonden er verschillende kleine kopgroepjes, maar vooral door het werk van Jumbo-Visma werd het voor de derde dag op rij een massasprint. Een valpartij in de slotkilometer trok de sprinttreintjes uit elkaar, maar Bennett en Groenewegen werden niet gehinderd. De twee maakten er een fraai duel van, die werd beslist door een goede jump van Bennett.

Bron: horecanieuws.nl

What's your reaction?
0Like0Love0Happy0Sad0Dislike

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adres

Caffè Macchiato
Scorpius 112
2132 LR Hoofddorp
Tel: 023-8888607
Mail: info@macchiatocaffe.nl

Caffè Macchiato

Op loopafstand van station Hoofddorp vind je de sfeervolle lunchroom Caffe Machiatto. Caffè Macchiato heeft een zonovergoten terras.

De gastvrije medewerkers verwelkomen je graag met de lekkerste koffie, thee, verse smoothies, Poke Bowls, dagverse broodjes en heerlijke maaltijdsalades.

Openingstijden

Zie hieronder onze openingstijden:

 

Maandag 8:00 16:30
Dinsdag 8:00 16:30
Woensdag 8:00 16:30
Donderdag 8:00 16:30
Vrijdag 8:00 16:30

 

Zaterdag en zondag zijn wij gesloten

*  Wij kunnen onze sluitingstijden aanpassen aan uw persoonlijke wensen bij events/recepties (voor grotere groepen).

Creatink © 2024. All Rights Reserved.

blijf op de hoogte

Abonneer je
op onze Nieuwsbrief