Industry News

Op THEDUDES.NL hebben we al meerdere berichten geschreven over ontwikkelingen op het gebied van VPN – een Virtual Private Network – en de voordelen daarvan. Toch blijkt dat er nog veel grote vraagtekens ontstaan als men zich wilt gaan verdiepen in VPN. Zo is het lang niet altijd duidelijk dat niet elke VPN geschikt is voor het kijken van Netflix of het omzeilen van landsbeperkingen in China. VPNpower.nl wilt daar verandering in brengen: de informatieve website deelt onderzoeksresultaten voor VPN voor specifieke doeleinden.

VPNpower logo
Het logo van VPNpower.nl

VPNpower.nl is gevuld met informatieve content met één centraal onderwerp: VPN. Smart Brothers, het bedrijf achter de VPN website, wilt in makkelijke taal uitleggen wat VPN precies is, inhoudt én wat de beste keuzes zijn. “We merken dat er op het gebied van VPN informatie nog te weinig uitleg is in makkelijke taal. Ook voor bijvoorbeeld senioren is een veilige VPN verbinding interessant, maar als we dan informatie tegenkomen die bijna geschreven te lijken zijn voor een IT-er, dan weten zij nog niet waarom een VPN nu zo interessant kan zijn“, aldus Bram, mede-oprichter Smart Brothers.

Doel: ‘Beste VPN voor elke toepassing!’

Het doel van VPNpower.nl is het bieden van handige lijsten, waarbij bezoekers gelijk de beste VPN software kunnen ontdekken per toepassing. Zo kan het gaan om de beste VPN voor Netflix of de beste VPN voor Android. Helemaal niets betalen? Dan kun je op de website ook terecht voor de beste keuze voor gratis oplossingen. Naast de verschillende beste VPN lijsten, biedt de website ook VPN uitleg aan en gaan zij dieper in op specifieke VPN providers. “In onze VPN reviews gaan we dieper in op elke aanbieder. Hierbij kijken we naar de meest belangrijke aspecten bij een VPN keuze. Zo zijn het aantal servers en de locaties daarvan een mooi gegeven, evenals de mogelijke downloadsnelheid. Echter gaan we verder dan dat: we checken ook de achtergrond van het bedrijf achter de software en halen daarbij ook nieuwsarchieven aan, om te checken of het bedrijf in het verleden acties heeft ondernomen op bijvoorbeeld eerder gemelde beveiligingslekken“.

Toekomst: meer VPN onderzoek en meer reviews

Smart Brothers wilt met VPNpower.nl het aantal onderzoeken en reviews flink vergroten. Op dit moment is de website nog in opbouw, maar volgens de heren volgt dankzij het dagelijks in de weer zijn met VPN onderzoeken snel een aanvulling op de bestaande content.

Bron: horecanieuws.nl

What's your reaction?
0Like0Love0Happy0Sad0Dislike

Leave a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Adres

Caffè Macchiato
Scorpius 112
2132 LR Hoofddorp
Tel: 023-8888607
Mail: info@macchiatocaffe.nl

Caffè Macchiato

Op loopafstand van station Hoofddorp vind je de sfeervolle lunchroom Caffe Machiatto. Caffè Macchiato heeft een zonovergoten terras.

De gastvrije medewerkers verwelkomen je graag met de lekkerste koffie, thee, verse smoothies, Poke Bowls, dagverse broodjes en heerlijke maaltijdsalades.

Openingstijden

Zie hieronder onze openingstijden:

 

Maandag 8:00 16:30
Dinsdag 8:00 16:30
Woensdag 8:00 16:30
Donderdag 8:00 16:30
Vrijdag 8:00 16:30

 

Zaterdag en zondag zijn wij gesloten

*  Wij kunnen onze sluitingstijden aanpassen aan uw persoonlijke wensen bij events/recepties (voor grotere groepen).

Creatink © 2024. All Rights Reserved.

blijf op de hoogte

Abonneer je
op onze Nieuwsbrief